Wednesday, 26 August 2009

Now I know my ABCs…

1. A – Available/Single?
Ans: None

2. B – Best friend?
Ans: I consider my husband my best friend. My childhood friend Bhakti , Heena , Sheetal(frd in need is frd indeed), Shiva and of course my mama

3. C – Cake or Pie?
Ans: Cakes always, with lots of chocolate.

4. D – Drink of choice?
Ans: Any n everything . I am allergic to milk... 

5. E – Essential item you use every day?
Ans: A kiss from hubby in the morning, Laptop, cell phone, wireless broadband, Ipod... and ofcourse Armani code my fav perfume.

6. F – Favourite colour?
Ans: Black always. But my hubby loves me in Red, Bright Pink n blue.

7. G – Gummy Bears Or Worms?
Ans: Neither.

8. H – Hometown?
Ans: Pune... aah! My Pune... You will love every part of Pune.

9. I – Indulgence?
Ans: Diamonds Always... 

10. J – January or July?
Ans: July – my hubby’s bday is in July.

11. K – Kids & their names?
Ans: As of now none.

12. L – Life is incomplete without?
Ans: My parents, Hubby (he is oxygen for me) n all my friends...

13. M – Marriage date?
Ans: 30th June 2006

14. N – Number of siblings?
Ans: None

15. O – Oranges or Apples?
Ans: Oranges

16. P – phobia/Fears?
Ans: Losing someone dear...

17. Q – Quote for today?
Ans: “Make sure to get what you love, or else you will have to love what you get...!”


18. R – Reason to smile?
Ans: My Hubby.

19. S – Season?
Ans: Rains n winters. We got married in rainy season and met in winters so both are special... ;-)

20. T – Tag three four People?
Ans: just three. Those who like it can carry on.. 

21. U – Unknown fact about me?
Ans: That I cry a lot…

22. V – Vegetable you don’t like?
Ans: I don’t hate anything as such... I just love non-veg food...

23. W – Worst habit?
Ans: To love all around me and then feel bad when they don’t reply in the same manner. 

24. X – X-rays you’ve had?
Ans: That used to be a standard for all the visa applications.

25. Y – Your favorite food?
Ans: I can die for Chilli panner and sizzlers, I just love non-veg food, I can do anything n everything for ice-creams and choc’s

26. Z – Zodiac sign?
Ans: Sagittarius

provided by culinary arts degree site

1 comment:

Amritbir Kaur said...

What a way to interpret the alphabet...good one, I enjoyed it.